Friskt i fjellet

Ferjene lå stille og veiene var stengt av flom. Også på fjellet var det friskt. Det er utsikten fra pumpehuset lørdag formiddag. Her kan du lese litt om vår værstasjon.
Vindfult
Klikk på bildene for å få dem i fullversjon

 

Bildet er tatt av vår webkamera, og du finner fram til bildet ved å trykke på Kamera-knappen på vår værstasjon. Etter hvert vil et slikt bilde ligge som et fast element på vår frontside.
Som dere ser er været slik når dette bilde ble tatt, at en bør ha en god snøfreser foran seg, dersom man skal håp om en åpen vei i fjellet.
Bondø, Tor-Hartvig
Displayet på vår værstasjon

Værstasjonen

 

Når du klikker på menylinjen øverst hvor det står værstasjon, vil du få opp panelet som gir det en rekke væropplysninger. «Speedometrene» øverst gir deg vindretning, gjennomsnittlig vinshastighet for øyeblikket, og hvor sterkt vind det har vært i kastene. Røde makstyrkene, og under leser en av hvor mye det har vært på topp siste time.
Resten av opplysningene – barometer, nedbør og temperaturer taler for seg selv. Legg pilmarkøren på de forskjellige temperatursøylene, og det popper opp informasjon om hva forskjellene er. Søylen lengst til venstre forteller deg temperaturen akkurat nå.